Om Gabbi

¦ Kreativt >> Surprise
 Jag och Soppan 7 Juni 2015
 
Jag heter Gabriella men kallas av alla andra och föredrar själv Gabby. Har en tvilling som heter Sharon om ni missat det. Nyss fyllda 17 (hmm beroende på när ni läser inläget, men 9 Januari föddes jag) och precis som de flesta i min ålder spenderar jag mina dagar i skolan. Går andra året på Realgymnasiet i Malmö linjen Djurvård. 5 dagar i vecka är jag där och lär mig viktiga saker och hänger med mina kompisar. Äter onyttigt för det mesta då vi har matkort, fast det gör ju inget tycker jag. 
 
Är jag inte i skolan är jag hemma. Bor i Malmö, ja ganska så centralt och nära till allt i en lägenhet som jag delar med mamma och Sharon. Mitt rum är rymligt och tapetserat med 1D affischer. Hera och Misha bor också med oss, en stor och liten katt. Hera är en liten prinsessa, kräver inget och man kan mysa med henne hur mycket man vill. Misha är lite mer av en indian och hans hobbies är att leka och att störa alla så mycket det går.
 
Mitt hjärta fylls med serier, musik och band, snygga killar, filmer och hästar. Jag följer ca 10 olika serier och det tar ju på mina fangirlkrafter så många betraktar mej som lat men egentligen är jag väldigt dedikerat till mina serier och band. One Direction är mina stora favoriter och jag har varit på THM tour, WWA tour och OTRA tour. Gillar andra band som You Me At Six, Twenty One Pilots och The 1975 och singelartisten Justin Bieber. Lyssnar dock på allt som faller mig i smaken så min spotifylista är varierad. Skådespelar är också nått som får mej att må bra när jag slipper se de med sina fruar och barn för de gör mej riktigt ledsen. Mina tre serier jag gillar mest är (inbördes ordning) Supernatural (på bloggen förkortar vi det SPN), The Vampire Diaries (TVD) och Teen Wolf (TW). Älskar även första säsongen av American Horror Story, de andra är kassa. Ska ni kolla någon serier, välj nån av dessa fyra! Tumblr, bloggen, facebook och instagram är sociala medier som jag föredrar mest och tja, man kan väll alltid nån mig på någon av dom. Jag pratar inte mer än jag behöver (eller ibland gör jag, typ pratar mer än vad jag behöver när det inte är meningen att jsg ska prata) och sitter mest vid mobilen i sociala samanhang som inteeeee uppskattas av diverse kompisar. Fotar gärna och redigerar bilder mer än gärna.
 
Nått jag verkligen ogillar är dåligt väder. Tyvärr är Sverige (Malmö) ganska bra på att göra mig besviken och sur för der regnar nästan hela tiden. Jag gillar inte stora spindlar om de inte sitter i ett terrarium. Att gå upp tidigt på morgonen gör mig också sur och när mobilen laddar ur utan annledning. Att Misha jamar utan anledning gör mej väldigt sur och jag blir irriterad om du inte svarar direkt på mina sms. Nått som får mej att må bra är pengar som tyvärr inte växer på träd och hästen äter upp de snabbare än man hinner få dom.
 
Kan ni inte hitta mej hemma eller i skolan har jag åkt till stallet. Soppan och hästar i allmänthet är en stor del av mig och jag delar ponny med Sharon. Är i stallet ungefär varannan dag och rider eller pysslar med henne. Jag har ridit i snart 8-9 år, gillar mest att hoppa högt men för tillfället föredrar jag dressyr. Tävlar inget då vi inte har licenser eller grönt kort men det kan hända att vi anmäler oss till en pay and jump. 
 
Hoppas ni fått en större inblick i vem jag är och fortsätter följa vår blogg!
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: