Believe Tour

¦
Kom fram till arenan kl 9 och hann precis se hans bussar komma, det blev typ kaos. Alla sprang efter och skrek haha. Sedan hittade vi vår ingång men ingen stod där och väntade så vi frågde en vakt var vi kunde köa och han sa att vi kan stå vid alm. ståplats bara att vi inte kommer få nogt band om armen. 
 
Vi satte oss ner bland alla andra och började vänta. Efter ett tag lämnade mamma oss och vi körde olika lekar och snackade + målade osss i ansiktet. Vid 11 tiden skulle jag gissa på, började vakterna tränga ihop oss en del då det till kommit massor av folk. Någon timme senare trängde de ihop oss igen men det var fortarande chill eftersom vi kunde sitta ner och vänta.
 
Helt plötsligt skriker folk som fan, och man får sådanna reaktioner att när någon skriker tittar alla dit, sådant hände typ hela tiden och så kommer det en kille dit var vi väntar och Gabbi skriker helt plötsligt OMG! JUSTIN!! Vi får typ panik men sen visade sig att det bara var en look-alike. Justin 3 hette han ;)
 
Vid 2 tiden började de tränga ihop oss ännu mer fast man kunde fortfarande sitta ner haha. Medans vi väntade gick vi runt lie och spanade in vad de hade i afärrerna. Köpte ett turkost linne haha, överpriser men #YOLO.
 
Insläppet var vid 5 och redan en timme innan reste alla på sig och det blev genast riktigt tryck och alla mosade varandra.. Jag bestämmde mig för att hitta en vakt för att fråga om vi inte kunde vänta någon annan stans eftersom vi har sittplattser och det kunde vi så vi ställde och i ingången bredvid där vi kunde sitta och chilla med andra haha ;)
 
Såklart var insläppet sent så först halv sex kom vi in, hittade våra platser och tittade på när arenan fylldes med folk. Justin skulle komma ut på scen visd halv 8 och det skulle vara slut halv 10. Men prebandet kom halv 8, en dansk kille, förmodligen ganska känd i danmark, som sjöng typ till kl 8. Hela skiten var försenad så föst kvart över 9 kom DJ T-James ut och körde igång, alla skrek hoppade och ja... Halv 10 kom Justin ut på scenen, man skrek sig hes och sjöng med. Halv 12 var allt slut och kl halv 1 var vi hemma :D
 
Två bilder på Gabbi och Justin :D
 
 
 
 
 











Kom ihåg mig?