Mesiga ponnyer

¦

Det är precis vad Fiona och Narisa är utan Spirit.

Skrittade ut barbacka i det varma vädret och skulle förbi gula huset (blått nu) men inte skulle ponnyerna det, trotsade oss och tycket allt var sjukt läskigt ock backade på varandra. Fick tillslut förbi dem ock svängde in till läskiga bonden. Kom inget vidare långt där heller så bestämde oss för att vända och skritta till Gertrud istället (granngården med hästar).

Tog en sträcka i trav i allén och så trodde ponnyerna vi skulle hem så de ville inte heller vända till Gertrud (andra hållet från hem) men vi fick dem att gå dit till slut. Fiona var helt till sej av att se andra hästar och kändes som en tickande bom när vi stod vid första hagen. Gnäggade till hästarna som stod en bit bort och så fick de titta lite på dem, Narisa och Fiona. Skrittade sedan hem och hela turen tog ca 30 minuter.

Tog in Gaia och sen skulle vi ta in Gulla men som vanligt går inte det om Spirit är ute så fick ta in alla hästarna. Fixade sedan Gulla och red henne i ridhuset i ca 15 minuter. Första gången jag red henne på hack och tycker hon går sämre att styra men annars lyssnar hon jättefint. Tränade på avsaktningar och igångsättningar och det gick super!

Två bilder från idag :)

Hacket kan verka vara långt ner men står man framifrån sitter det bra.

 












Kom ihåg mig?