Nästa veckas planer

¦ Stallet , Vardag
Åh kommer gå skitfort nu till jullovet ju!
 
Iaf nästa vecka då
 
Imorgon måndag så skulle egentligen båda skugga Clara med det blir bara Sharon då jag måste till läkaren mitt under dagen... Iaf är i skolan tills vi slutar haha och sen så åker jag till stallet. Kommer rida ett ordentligt ridpass med gramanen. Förra vecka reds hon helt utan gramanen så dags att köra med den nån gång igen. Kommer jobba  med basic övningar och känna igenom henne så att hon känns bra! Kommer även öva på skänkelvikning från marken lite.
 
Tisdag så är båda i skolan och sen är det Sharons dag i stallet. Onsdag så är det väll skolan först sen så åker väll jag till stallet. Torsdag skolan och Sharon tar Soppan. Fredag så vet jag inte vem som åker. Lördag åker nog båda så får vi hoppas att snön hinner landa (aha tyyyp). Det ska iaf fotas nya ridbilder! Söndag så vet jag inte än..
 
Stalldagarna kan det bli lite ändring på då Sharon måste ha lektion för de små en extra gång och hon har de långa dagarna så ev bytar vi lite på dagarna. På lördag eller söndag så kan vi nog passa på att köpa julklappar till vänner och familj som inte ska ha nått med hästar haha x)











Kom ihåg mig?