Försäljnings stall

¦
Funderade precis om faktikt alla våra läsare fattar vad Elle är till oss, medryttarponny? Foderhäst? Tänkte förklara var exakt vi rider i detta inlägget.
 
Vi rider då i ett försäljningsstall. Stallägaren köper då in en ponny från Damark till oss som vi får rida och fixa till i ungefär en månad ( mer eller mindre ) och sen så kommer den ut på annons och säljs. Vi rider den 6 dagar i veckan precis som vår egen. Vi rider den mestadels hur vi vill ( stallägaren kommer ju med förslag om hur vi ska rida den och om vi ska filma till annons så bestämmer hon om vi ska hoppa och så ) men annars rider vi ut, dressyrar och hoppar. Vad brukar vi då kalla det om någon frågar? Till de flesta brukar jag helt enkelt säga " Det är typ min foderponny men den säljs efter ett tag" och de flesta brukar nöja sej med de svaret. Ja, hoppas nu alla förstår vad allt är x)
 
Btw, 3 Mars firar jag och Sharon 1 helt underbart år i Ö.G! Kan inte mer ord beskriva hur mycket jag trivs i Ö.G och älskar allt och alla där, och inte minst alla underbara och mer eller mindre galna påhitt vi fåt ibland x)
Och en lite rolig grej, idag på bussen till stallet kom jag att tänka på att alla våra försäljningsponnyer nästan bara varit ston, det är bara Njord som jag hade i sommras som va valack xd
Ni kan ju få några bilder från roliga minnen i Ö.G då då^^
 
▼ En kväll jag och Clara passade gården och ville hoppa ponnyerna. Slutade med att vi hoppade bana i grimma och grimskaft på ungefär 50cm x) Detta fenomenet att rida i grimma och grimskaft inträffar lite då och då x)
När Aura föddes. Vi kom till stallet när gulleplutten var ungefär 12h gammal och klappde på henes mule :') Bild när hon är ungefär 12h gammal.
Var väll inte kul egentligen och längtar inte tills hela dagen går åt att bära flera ton halmbalar -.- Nån dag senare efter att vi kommit till stallet från Natasja träningen väntade dock en uppskattad överrasknin på oss i stallet!
Första avramlingen för min del på läääänge!
Film på avramlingen! 
 
 
Ja och efter Luca hade vi Elle så^^
 
/Gabbi











Kom ihåg mig?