Igår & Idag

¦ Surprise
Igår
Åkte som vanligt till stallet men istället för att rida så miljötränade vi L ocg Gulla och gick med Spirran. L var typ inte rädd för nått förutom paraplyet som hon total sneade, jättesöt :') På bilden så stirrade hon och fnös mot Ester som höll i paraplyet.
Sen så var det Gullas tur, miljötränade osså henne lite och så. Gull är ju som en liten ko, nyfinken på allt. Så hon började lyfta en pressening och sen släppte hon den och blev helt förskräkt x) Sen så satt jag upp barbacka och så skrittade vi lite. Lugn som en filbunke haha så vi bestämde oss för att skritta över ett pyttelitet kryss hih som gick bra ofc =) Sharon kan kanske lägga upp lite fler bilder från igår^^
 
Idag
Åkte till stallet tidigt på morgonen med Ester ( som sov äver idag igen ), mockade och fixade hela stallet och sen red vi ut. Eller ja, en red de andra gick. Jag orkade inte rida för har skitont i vadmusklerna så Sharon red en stund på grusis ( haha grusvägen ) och sen red Ester osså henne. Sen gick vi med Spirran i ridhuset och åkte hem. Nu har vi precis vart på Emporia med en kompis från klassen, Sharon köpte typ en stickad tröja. Imorgon blir det Hööks!
 
/Gabbi











Kom ihåg mig?