Hästarna i stallet

¦
I storleksordning störst-minst!
 
Duches, 25 år, 148 mkh, ( vet inte ras :p), sto
Duches rider jag nån dag i veckan. Men mest är det Ester och henne medryttare som rider henne. Hon är ganska lat och långsam men det är ju förståelig för den åldern. Smatidigt som hon ibland galopperar så man inte fåt stopp på henne.. och bockar glatt av en x) Hon känns mer som en liten storhäst och är bara skin och ben..
 
Spirit, 7 år, 138 mkh, fjording/arab, sto
Spirit är Claras (länk) foderponny. Har ridit henne ganska många gånger och hon är riktigt mysig men lite för pigg för min smak. Hon är riktigt pigg och taggad vid hoppning men det är bara kul tycker jag även fast det är smått läskigt när man själv sitter på hennes rygg x) Clara tar ju med sig Spirit till Böke efter sommaren! Rider Spirit när Clara ber oss om det eller bara ta nått skutt på henne ibland.
 
Haymo Surprise, 135 mkh, 8 år, Welshponny, sto
Soppan är ju vår foderponny som ni mycket väl känner igen. Vissa dagar är hon lat och andra för pigg.. Vissa dagar är hon osså hemsk busig och bockar av oss några gånger på ett ridpass. Den enda ponnyn i stallet med stam är hon osså, och mest nojjiga ponny med för den delen.. Henne rider jag ju då typ varje dag ^^
 
Zwier, 123 mkh, 12 år, (vet inte raaaaas), valack
Han är då ena barnets ponny. Snäll och go, men kan bli något respektlös ibland... Rider han ibland när han behöver ett ordentligt ridpass. Han är ganska pigg och speciellt nyfiken ^^
 
Batman, under 1m mkh, (vet inte hur gammal han är men han är ung) Shetlandsponny
Han har jag aldrig ridit ordentligt utan bara skrittat och suttit på han. Han är lite dum med et är för han inte blir riden och då blir han lite "ledsen"... Han är iaf grym på att hoppa och ibland är han väldigt mysig!
De är alla ponnys som står hos "oss" nu och alla ägs av Sarah :)
 
 
 
 
 
 











Kom ihåg mig?