Allt i ett

¦
Clara har varit hos oss en stund, har redigerat bilder i ca 1h och är trött så ni får alla fyra ridpassen + dess bilder i ett inlägg.
 
Fiona
Red ut med Clara till ängen, blåste in i H men hästen reagerade inget speciellt. När vi väl kom fram så höll de på och bygga och borra precis brevid, blåste en massa + två flaggor och en katt som rände runt. Precis i början så blev de asrädda för två fasaner x) Inget wow-pass men endå helt okej. Skötte sig fint, ingen form eller så direkt men ändå okej^^ Ester fottade så bilderna blir lite halvdanna men men hon lär sej och de är bättre än förra gången!
Här blir de då rädda för fasanerna x)
Resten av bilderna! Igga min sitsheeelt. Vissa av bilderna är suddiga.

~~~
Vadå biffnacke o.o Haha x)
 
(Red hem, fixade iordning och satt i sadelkammaren en stund)
 
Gulla
Tog in henne i ridhuset, tränsade och satt upp. Var lite jobbig med båda tränasandet och uppsittningen annars fin. Skrittade och travade en hel del idag, hon reagerar mycket bättre på bettet nu osså^^ Skulle testa att galoppera idag men hon travade bara vad vi alla än gjorde. Tog ca 2-3 steg sammanlagt i galopp, men framsteg! Blev lite småsur ibland men hon är ju 4 år så man måste ha en del förståelse... Gullig lite teddybjörn är det ju :')
Bilder!
Söt eller vad?!
 
Narisa
Ester red henne lite först sedan satt jag upp. Väldigt stark är hon, stel i munnen och springen på. Trots det gick det ändå bra, då jag tog i henne ordentligt gick hon ner. Hon orkar ju inte riktigt arbeta än för hon är ur kondition. Testade även en galopp i vardera varv som gick snabbt eller ja framåt och tog jag i henne där med gick hon ner lite! Kul att rida henne var det och det ska bli fler gånger på hennes rygg!
Bilder! ( De tre första bilderna är på Ester och henne )
 
Duches
Sedan ville jag även testa Dusches som båda Clara och Emely ridigt ( inte så mycket ). Satt upp barbacka på en enorm häst ( 148mkh )! Red runt lite, supermysig häst verkligen! En bom las fram och jag skulle se om hon ville gå över den för igår så ville hon knappt men hon har aldrig varit i närheten av någon likanande. Det gick fin och till slut kunde jag båda trava och galoppera över bommen! Avslutade sedan ridpasset.
Bilder!
 
Imorgn tar vi tolvbussen till stallet och rider både Fiona, Gulla, Narisa och Dusches!
 
/Gabbi


Ester    •  

Halvdana? Huh? Enligt mig blev de jättefina! :< x)

Svar: haha dissar dej lite ja D: men det råkad va fel inställnig men det blev bra endå! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?