Hoppning 28 Mars

¦
Efter att ha fixat och mockat ut till alla ponnyer så gick vi in och så tog jag och skulle börja på en film från igår meeeen asså Movie maker är helt fucked up på min data så blir ingen film nu utan kankse de högre hoppen när vi kommer hem och då på Sharons data.
 
Printade däremot lite bilder!
~ 1.10m ~
~ 85-90cm ~
~ 60-70cm ~
Och övriga höjder och några skutt =)
Jag är väldigt medveten om att min skänkel åker tillbaka mycket speciellt på de högre höjden men det är lixom lite svårt när man knappt hoppat över 80cm på en månad ( eller mer ) och att man måste driva hela tiden. Det har dock blivit bättre för innan så såg min skänkel ut så på små hinder.
 
Tycket det gick "jättebra" igår. Var lite blandat om igår. Först var hon lite loj och lat och hoppade lite skummt, jag red som en kratta och kände mej otroligt oserös. Sedan så var hon så sjukt lat igår så jag fick driva och rida hela tiden haha så mina ben slocknade typ emmelanåt. Sedan så blev det en och annan vägran pga mina fina vägar och såklart farten. Sedan hoppade hon som vanligt oxern jättebra så det är jag sjukt nöjd över! 
 
Såklart var hon osså duktig med kombinationerna och studsen då även det är ganska nytt för henne.
 
Clara har sin träning nu och sen så ungefär runt två så tränar jag och Sharon! Blir ett lite lättare dressyrpass då det 1) har gått fint dessa två senaste dagarna 2) det blir jättedammigt i ridhuset och det går inte att rida där länge med Fiona ( som river upp underlaget ).
 
Sedan när träningarna är klara så gör vi mat och vid 5 tiden blir vi hämtade och åker hem!
 
/Gabbi


L i n n e a    •  

vårat ridhus dammar jättemycket oxå, superjobbigt :c Hoppas det slutar snart!

Svar: Ja usch det är hemskt :c
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?