Serier

¦
Jag är typ beroende av att följa serier, tänkte därför i brist på ideer snabbt berätta om dem!
 
Gillar alla jättemycket men har perioder då en serie är bättre beroende på tid eller handlining just då.
 
The Vampire Diaries 
Aka TVD som jag skriver här. Kollar på dem på fredagar. Första serien jag började följa i sommras. Ett ord: Övernaturlig. Och jag älskar sånt. Snygga vampyrer, snygga hybrids, häxor, werewolfs och doppelgangers ( dubbelgångare ). Big love!
 
Pretty Little Liars
Aka PLL. Denna serien började jag och Sharon kolla i höstas strax innan mitt-säsongen kom ut ( season 3 ). Inget övernaturligt men riktigt spännande saker händer + snygga killar. Kollade den varje onsdag men nu är säsongen över och kommer tillbaka först 11 Juni...
 
The Walking Dead
Aka TWD. Clara och Mathilda kollade den och sen så började Ester kolla den och sen nu jag. Övernaturlig, dock bara walkers ( typ zombies? ). Älskar denna serien speciellt de att de är typ helt dött i världen och bara några hundra människor på jorden och typ hur många walkers som helst. Finns en 'snygg' kille här, men gillar mest hur alla beter sej och så. Kollar på dem varje måndag.
 
The Secret Circle
Började kolla den idag. Har bara kommit till episod 3 ( av 22 än så länge ) och de har bara kommit en säsong än. Övernaturlig den med dock bara med häxor ( än så länge? ). Omtyckt bok som blivit till serie, skriven av samma författare som TVD! En snygg kille än så länge och hyfsat bra serie med. Har ju inte kommit så långt än! I en av de 6 huvudrollerna spelar Heylay ( varulvskompis i TVD ) haha. Finns inga bra gifs till dem :/
 
Sen kollar jag ju Ponnyakuten, Greys Anatomy ( för det är bra ), Criminal Minds och Person of interest på tv ju^^
Ville börja kolla Supernatural men det har kommit till säsong 8 så pallar inte kolla allt det! Får göra det på sommaren haha precis som med TVD! 
 
/Gabbi


Madeleine Johansson    •  

Föreslår att du inte kollar på supernatural om du inte vill få ditt hjärta krossat vartannat avsnitt. Men sinnes bra serie och ligger absolut på min topplista tillsammans med Doctor Who och Sherlock ;)

Svar: hahah okej tack för tipset x) ;)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?