Genomfint dressyrpass

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Påväg till stallet stannade vi till vid Hööks och Horze och köpte regnbyxor och gräsbroddar.
 
Tog in ponnyn och skulle väll sätta på broddarna med det gick ju inte alls. Sarah testade med men icke. Sarah skulle höra med sin kompis som kan mer om sånt. Så dem fick vi inte på.
 
Gav oss trotts allt ut till gräset för att dressyra lite. Ifall hon skulle halka runt som en bambi skulle vi ta grusvägen. Men det gick helt okej att rida på gräset! Sharon red först och hon tyckte det gick och känndes väldigt bra tyckte hon.
 
Sedan fick jag sitta upp och det kändes verkligen bra redan efter några minuter! I skritten hade hon fint tempo och lyssnade utmärkt på mina hjälper. Samma i traven, fin och mjuk och lyssnade jättefint! Galoppen var osså helt okej och hon höll ett fint tempo. Hon känndes verkligen superfin och var antagligen på sitt "dressyrhumör" för hon skötte sig verkligen bra. Ökningarna var det vi jobbade med idag då det var lite svårt att ha henne samlad men till slut gick det med! Det var så sjukt kul att öka idag för hon ökade verkligen superfint så man typ bara studsade runt i sadeln x)
 
Ungefär såhär fin var hon idag, mer bilder sen!
 


Mathilda    •  

Ni måste gänga broddhålen först innan ni sätter in brodden! :)

Svar: Hur gör man det? haha =)
Sharon Eden America Hajny

Mathilda    •  

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=900422&deptid=1019&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

med en sånhär så gör man så det går att skruva i broddarna :) man typ snurrar den i hålet eller hur man ska beskriva :)

Svar: Taaaack :DD
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?