Bortskämd eller inte?

¦
Många hästmänniskor har ju säkert nån gång blivit kallade "bortskämmd".
 
Men när är man egentligen bortskämmd i hästväg? En ridskoleryttare som kanske inte har råd att ha en foderponny eller egen häst och tycker kanske det är att vara bortskämmd medans de som har egen ponny inte tycker det alls. Eller en ryttare som har senaste nytt och flertal av allt och märken på alla hundra schabrak. 
 
Jag och Sharon har många gåner blivit kallade bortskämmda för att vi helt och håller köper många outfits och "kläder till hästen". Ja, men det mesta vi köper är för våra pengar, vi avgör om vi vill ha kläder till skolan eller ponnyn. Och oftast väljer vi ponnyn. 
 
Men jag skulle inte kalla mej bortskämmd. Bara för att jag köper fler scabrak och outfits till häst offrar jag nått annat, t.ex vanliga kläder, tidningar, One Direction saker jag gärna vill beställa. Jag prioriterar helt enkelt Soppan. Jag tycker det är sååååå mycket roligare att shoppa i hästväg än till mej själv. 
 
Sen finns det ju bortskämmda hästmänniskor som verkligen har märken på hög och skryter om allt de äger och kanske får de mesta de pekar på. 
 
Sen finns de ju dom som har få saker fast de är dyrare att köpa, eller fler saker med mindre värde och inget speciellt märke. Själv äger jag/vi inga mängder av märkessaker till häst/ryttare utan köper vad som behövs och tycker är snyggt. Fast jag vill ju sååååå gärna ha snygga märkesschabrak men pengarna räcker inte till haha x) Får spara till nått snyggt...
"vår" senaste outfit (sponsrad av Esteerr). Fast nu har vi inte fotat i nån riktig outfit på sååå länge så vissa har legat helt oanvända nu, dax att börja fota lite va?
 


Liv    •  

För Zwiser är ni, som du oxå vet toklånga, men ni kan rida honom utan att han skadar sig. Dock har jag synpunkter på att ni hoppade Zwiser... Inte mer än små skutt meeeen hoppniing sliter exremt mycket mer.

Svar: Ja tok långa är vi dock inte, vi är precis över knäna på honom. Ja visst det sliter mer, men då lilltjejen som rider honom inte hoppar så mycket, gör vi det åt henne. Folk måste inse att vi gör det för hästens bästa och inte för att VI tycker det är kul. Säger inte att hästar måste hoppas för det är fel, men att bara rida runt är inte ett dugg kul för hästen.
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?