Fluffetyponny som stödjer rosa bandet

¦
Red ut en runda med ponnyn som är ganska fluffig nu hihih.
 
Tanken var först att jag skulle rida på en gräsväg som Soppan aldrig varit på innan men det blåste jättemycket och hade ingen huva på henne så skippade det. Tänkte sedan ta en annan gräsväg men när jag var påväg dit såg jag ett en traktor höll på med något på åkern bervid och det dammade sjukligt mycket så skippade den vägen med. Red in på stubben brevid mej då (den lite längre bort), och för att få lite omväxling red jag längst ner på den. 
 
Påvägen dit började Soppan med att bli skiträdd (förståeligt) eftrsom att ett brevlådelock flög upp av vinden... Hoppade ner i åkern och med övertalning kunde hon gå vidare. På stubben började jag med att skritta lääänge. Travade sedan några raksträckor och tog sen en galopp. Skrittpaus upp och ner för kullar sen tog jag en till galopp på raksträcka.
 
Höll mej sedan på en liten volt nertill och jobbade henne lite i trav. Inte lika villig att jobba idag men tillslut höll hon formen länge. Tog sen en snabb galopp neråt och travade sedan av och skrittade hem.
Fick även prova sin nya grimma som hon är supersöt i!
 
 











Kom ihåg mig?