Don't be such a sourwolf

¦ Vardag
Sorry guys för no bloggin' men har verkligen tagit vara på frsta lovdagen haha. Dörjade med att jag sov till tio (dock att jag hde glömt mitt larm på så jag vaknade halv sju men sen somnade jag om igen). Innan vi stack till stalelt som vi gjorde vi två gjorde jag alla 38 gifs:en ni fick i morse och det tog i princip hela frömidagen från 11 till 1 så ja.. Sen var vi i stallet till 5 och väl hemma spelade Gabbi sim (jag också men läste i min bok mest) så kunde inte blogga innan det heller. Fick lusta att kolla min tumblr och sedan se en ep av TW och nu äntligen började jag skriva ett inlägg.
 
Ska gå och lägga mig lite tidigare idag, (missade btw mtv moveo awards igår men det var endå inte så värst bra nominerinag utan red carpet var 100 gånger intressantare så aa), tror dock att jag vill läsa lite till i min bk för den är så asdfghkl bra. Rekomenderar den verkligen till alla som gillade Hunger Games filmerna/böckerna. Gillar inte sci-fi egentligen men dessa är absolut ett undantag! Är mer för övernatruligt egentligen haha :):):):)):)):):))
 
Men vet ni vad. Mer intressantare eller längre kommer nog inte detta inlägget bli för jag vet inte vad som kan vara underhållande längre. Ve som ska till stallet i morgon vet vi inte riktigt ännu men vi får väl se. Det var ju inte heller så värst bra väder idag heler så hoppas det blir bättre under lovet så man kan rida ut lite nu när man har tid och så...
 
 
Yep It's okay to cry
 











Kom ihåg mig?