påsk med gäster

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise
så, har jaft gäster fram tills nu så har inte kunnat blogga.
 
Iaf så började jag med att rida Soppan. Hon låg ner i hagen (täcket var inte på idag alls) så ville först inte få upp henne för kännde mig så hemsk så vi vilade båda två istället en stund hihi. Kliade henne medans hon låg ner och jag satt på henne <3 Sen så var jag endå tvungen att få upp henne så ja. Sen var hon lte seg på att komma in men tillslut så hihi. Borstade henne lite snabbt och så sen så tog jag på repgrimman och två ledrep underifrån i samma hake. Trodde egentligen inte det skulle funka att rida så men ack vad fel jag hade. Alltså hon gick i princip helt klockrent för att vara första gången i repgrimma + med ledrepen underifrån. Kunde styra, stanna med knappt någon kontakt med repgrimman och hon lyssnade super <3 Endast två gånger så körde hon sitt och gick in i mitten men hjälpte till med vikt och skänkel. Det gick så över förväntan så plockade fram ett litet kryss. Bara för någon månad sedan hade hon ju vägrat på det med full utrusting så hade inga speciella förhoppingar men igen så förvänade hon mig. Hade ingen kontakt med repgrimman alls och ledrepen bara hängde lösa och hon till och med ökade lite inna hinret och skuttade glatt över <3 Skuttade över det 4 gånger och sista gången i galopp och det gick hur bra som helst. Efter avskrittningen gick vi ut och betade i ca 10 min osså.
Efter det red jag Maggie barbacka. Hon var osså jätteduktig och jag behövde inte alls ta i henne lika mycket som jag brukar behöva när jag ska jobba henne i form. Galoppen däremot ville hon gärna slängtrava in i och jag red utan skor (skoskav) + så hade jag inget spö och hon fäller som bara den oh schabraket bara gled fram med mig haha men fick väll till någon godkäns galopp tillslut. 
Sist ut red jag Zwier. Körde bara på lite lätt med han i ca 30 min i alla gångarter fast inte mycket galopp innan min lillasyster kom och red han. 
Ja sen har vi ju haft gäster nu fram till 10 över åtta så... Är sjuuukt trött haha men vill nog endå kolla klart hp6 för har haft igång den ty 2 dagar nu x)











Kom ihåg mig?