Vecko-schema för Soppan-ploppan

¦ Kreativt , Surprise
Efter närmare tanke så har vi nu gjort upp ett veckoschema till Soppan nu under vinterhalvåret då motivationen är allmänt sämmre.
 
Såhär kommer det se ut
Måndag: Ett ordentligt dressyrpass där man känner igenom henne i alla gångarter och gör basic övningar. Tjeckar av så allt stämmer. Övar på nått valfritt ex. tempväxlingar, övergångar, skänkelvikning, galoppfattningar, ryttarens sits.
Tisdag: Longeras med longeringsett i 20-30minuter. Här ska hon gå i en lång och låg form och så ska det vara mycket galopp med i båda varven.
Onsdag: Markarbete. Värmer upp lite som på måndag men kortare för att sedan göra valfri övning som innehåller bommar eller förhöjda bommar.
Torsdag: Lösträning. Här får man göra lite vad man vill ex släppa henne i ridhuset, miljöträna, ledarskapsövningar, trickträning eller busa runt med henne i ridhuset. Vill man verkligen sitta på hästen ska passet vara så kravlöst som möjligt. 
Fredag: Hoppning. Värmer upp som onsdag och kör sedan igång med nån hoppövning eller bara skuttar lite. Löshoppning går bra det med om man ite känner för att rida. 
Följande sker i ridhuset pga snö, dåligt väder, mörker etc.
Lördag: Uteritt. Eller så man rider ute med henne. Spelar ingen roll om man väljer att rida dressyr på gräset eller om man bara rider ut och har kul, bara hon kommer ut. Vill man inte rida går en promenad bra eller tömkörning kanske.
Söndag: Vila.
Och såklart, alla dagar tala om för Soppan hur värdefull hon är och pussa lite på henne.
Sommar kom nu.
 
 


Jasmine    •  

Herregud så lika ni är! När jag kollade på headern så trodde jag att båda var samma person haha :)

Älskar verkligen bilderna :D

Svar: haha ja de som inte sett oss förut tycker vi är lika hehe xd
tack tack!
Sharon Eden America Hajny

Malin    •  

ååh så snygg tröja,fint tryck på tröjan också,denna skulle passa bra som outfits alternativ,tröjan passa in perfekt till bilden också :)Kanske ni redan har denna som outfits och jag som inte riktigt hänger med isåfall :P










Kom ihåg mig?