I'm back

¦ Natur , Shopping
Inte för att jag oficiellt tog någon paus från bloggandet men eftersom jag inte har bloggat sedan i söndags erller måndags (!!!) så har jag väl pausat lite för mig sjäv haha. 
 
I måndags jobbade jag, vi provade sadel och det var lite klydd att få den fram och tillbaka, var även i ÖG för att hålla lektion för barnen så det blev ganska sent och jag var trött när vi om hem - därför ingen bloggning från min sida.
 
Igår jobbade jag också, kom hem och pallade inte blogga då jag inte hade något speciellt att blogga om. Spelade sims tll klockan 1 ungefär sammtidigt som jag, Gabbi, Sara och Erika skypade för alla lanade sims haha. 
 
Idag var jag med mamma i Ystad och tittade på nåra utställningar som hon tyckte var intressanta. Tyckte också det va kul, särskilt en med stora, fina och färgglada tavlor på träd och skogar. Var även i klostret och där var det också fina utställningar då jag gillar historia också haha. Köpte även en t-shirt och ett linne från Jack & Jones (ja, vi köper kill-tröjor till oss själva) så det var trevligt. 
 
Kom hem och satte mig direkt och spelade sims och snackade på skype med Erika. Strax därpå kom Gabbi från stallet och Sara anslöt sig till vårt samtall så satt och snackade och spelade till typ 9. Sen splittrades vi lite och jag och Gabbi stack och köpte godis och kollade TW samt PLL och nu bara kände jag att jag måste akut blogga så här får ni detta inlägg, som jag btw skriver från Gabbis dator i sängen och halv sover för kattungej*veln väckte mig klockan 5 och började slicka mig i ansiktet,. 
 
Imorgon kommer Sara och Erika på eftermidagen så ska vi lana hela natten tillsammans, äta godis och chips, dricka läsk och äta pizza! Ska bli fett nice. Ska även till stallet vid 2 ungefär tror jag, Rida lite dressyr på Soppan och löshoppa Vinnie tror jag hehe. Ska till ÖG efter det och ge barnen lektion igen så kommer på kvällen sedan! 
 
Kommer fler bilder från Ystad imorgon när jag har mina egna actions och stämplar!
 
 











Kom ihåg mig?