soppans största räddslor

¦ Kreativt , Surprise
Förutom att hon alltid fånar sig om hästen framför gör det så har hon två saker hon är rädd för.
 
1. Sprayflaskor
Ja, en ganska typisk grej faktist. Du behöver inte äns spraya utan om hon ser den vill hon slita sig. Om hon hör den spraya en bit ifrån så ser man paniken i ögonvrån och hon hoppar åt sidan. Försöker du dej på att spraya på henne får hon totall panik. Har börjat öva lite smått med att bara stryka sprayflaskan över kroppen och bara det gör henne nervös. Även spolen (de har en sån grej till slangen) är hon osså rädd för.
Lånad bild.
 
2. Att vara själv i hagen.
Det är ju endå en slags räddsla väll? Helt själv så spränger hon sig igenom staketet och springer upp till de andra hästarna, blir hon lämnad med Elliot (som ingen av våra tre är nån vidare kompis med) så gnäggar hon, springer runt hela hagen tills hennes kompisar kommer tillbaka. Då möter hon dom med en massa gnäggningar och kommer rusande i full galopp och börjar genasom gosa med dom. Så hon får aldrig bli lämad helt själv i hagen.
Lånad bild.
 
Sen är hon rädd för plötsliga rörelser (vanligt) och sliter sig om man höjer handen och hon inte är bered på det eller om man tar fram ett grimsakft och hon halvsover. Då är hon osså på andra sidan stallplanen. Hon är rädd för stenar ibland, sepciellt om de ligger många i en hög. Plötsliga nya saker på en plats där det inte brukar vara, t.ex barnvagnar utanför ett hus för i vanliga fall brukar de inte vara där. Det va lite om Snuttans fånigheter!











Kom ihåg mig?