vinnie jo

¦ Andra Hästar , Vardag
o m g alltå min jävla förkyllning. den är envis och vill inte släppa. hostan har gått över nästan helt men har fått otroligt ont i halsen istället.
 
Meen, idag så kommer Vinnie! ni vet ju lite om henne sen innan. skulle ju få en till ponny och vi ville ha henne så sarah kör henne till oss idag. hon ska nog få gå och bekanta sig lite i hagen först och sen ska jag nog longera henne lite med all utrustning och om det känns bra öva lite på uppsittningar. hon har dock fått ett sår på nån kota men tror inte hon blev halt utan bara att det måste läka och tas omhand. men hon kommer ridas som vanligt dock inget form arbete utan bara basic stuff. hoppas på lite lägre höjder och bara ha kul med henne, tror det är vad hon behöver. kommer öva mycket på uppsittningar så att de sitter klockrena mot slutet av sommaren!
hon hoppar ju helt sjukt osså. ska dock inte prega fram nått hon inte vill utan vi tar det lite långsamt så att hon inte heller tappar självförtroendet. kanske sätter upp lite mål med henne?











Kom ihåg mig?