Om att byta stall ni vet

¦ Gaby , Stallet , Åsikter
Som ni alla vet så kommer jag oh Sharon förmodligen lämna ög mot sommaren.
 
Först ska vi ju flytta dom till ett annat stall under sommaren där de kan gå på bete. Efter betet så kommer vi flytta till Böke om allt går som planerat, det vill säga om vi kommer in. Därför har jag (och Sharon) ca 2 månader kvar i ög stallet... Som såklart känns trist på ett sätt men samtidigt vill jag flytta och komma till en bättre anläggning vara med min bästa vänner där. Men just nu kretsar allt kring "jag vill inte lämna ög" och även fast man kan komma tillbaka när man vill i princip så kommer någon annan vara "oss" där...
 
Ög har varit om något det allra bästa som hänt mej i mitt liv. Inte bara att jag hittat Soppan utan jag har fått mina bästa vänner där, utvecklats enormt som ryttare och haft så jäkla kul. Men jag har osså haft dagar då jag verkligen inte vill åka dit för det är jobbigt att rida en häst man inte förstår och man vill inte ta sig ut dit när de regnar när man bara kan vara hemma och kolla serier. 
Visst det är ett litet ridhus, vi har ingen paddock, långt att ta sig dit, dåliga uterittsvägar osv... men jag skulle ta bussen till stallet och jag skulle cyklat i regn och vind om och om igen om bara för att få vara där. 
 
Det stora "problemt" just nu ligger i att det måste hittas nya medryttare... Det är så svårt att se andra som kommer ta över efter en. Och jag vill lixom inte dela ög med nån annan jag vill att bara vi fyra (clara,ester,sharon,jag) ska vara där. Det är bara vi som ska passa gården och rida hästarn där igen annan. Egentligen borde två år vara tillräckligt för att kunna lämna det vidare till yngre och för att man vet att de kommer ha det lika kul där men jag måste ju känna värsta ångesten för det..
 
Efter närmare eftertanke så kanske jag bara borde vara glad för att just jag fått vara i ög. Att jag fått skaffa mej den kunskap och erfarenhet inom hästar och fått träffa underbara människor. Så ni få som kan förstå mej någorlunda kanske vet hur det är att lämna nått underbart men för att komma till nått annat som sedan kommer visa sig vara lika underbart.
Så nu när jag skrivit detta inlägg har jag gråtit men jag måste se framåt! Det kommer bli en super sommar på ett nytt ställe med mina bästa vänner. Sen kommer vi börja på samma skola (om det går som planerat) och jag är säker på att jag kommer stormtrivas. Och även fast jag kommer åka till ög ibland och kanske t.o.m passa gården i början av terminen kommer det inte bli samma för vi är inte "dom som rider där" längre och hästen kommer inte vara en halv sekund bort... Men jag får blicka framåt, hoppas på att komma in på Böke och vara med dom som betyder mest för mej och lämna över det till nya personer. 
 
Kännde för att skriva av mej lite då många nya medryttare börjat nu så det har verkligen börjat kännas. Jag får ta vara på den tiden som är kvar och dagen hästen flyttas ska jag vara berädd på att lämna stallet och jag ska känna att jag lämnar ett ög stall med nya trevliga människor!


Adelina    •  

Åh, så vackert skrivet! Det är jobbigt att lämna det man verkligen gillar men tänk också, du ska TA MED dig (er) soppan, du ska inte lämna henne iallafall. Så du kommer ha med dig dnågot därifrån, sedan så kommer du vara med Clara (vet inte on det är med Ester också..?) och Sharon. Så du lämnas inte ensam åt ödet. Dessutom så får du nu LÅNG tid för dig att vänja dig vid tanken, det kom inte bara ett samtal en dag som sa att du går idag eller då. Det är bra. Då kan du njuta av varenda dag där. Men som du skriver, du kommer säkert få åka dit och passa gården mm. Sedan så kommer ni säkert åka dit om ni har tid över.. ;)
Försök tänka på det positiva, jag vet att det är svårt men det ger så mycket mer genom att tänka positivt.
Och om jag det från "mitt" stall att de är dumma så rättar jag till det okej? ;)
Kram <3

Svar: <3
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?