hunddagis + koreakändis

¦ Djur , Surprise , Vardag
Idag var min första dag på APL och då Citydoggis!
 
Det var jättegulligt där, typ som ett dagis för barn. När jag kom på morgonen så blev många hundar lämande fast nästan alla var redan på plats. Sen tvättade vi alla skålar sen var det första rastningen. Det finns 4 hagar och de är uppdelade i små grupper efter storlek, dock går typ hälften av den stora hundgruppen ut först och sen andra hälften osv med de olika storlekarna. De är ute ca 30-45 minuter vardera i omgångar så sen när alla varit ute plockar man bajs i hagarna. Sen har jag lunchpaus och efter det gick jag och en till ut med chefens hundar Micke och Molly en runda runt. Snackade häst och katt, då hon både har ridit och har katt!
 
Medans då fick hundrarna mat och sen efter det var dax för em utsläpp. Man är även "rastvakt" i gårdarna under hela halvan av respektive grupp så idag har jag varit hos "frallorna" (de är en pug; Dexter M, Fransk bulldog 1; Trollemor och Fransk bulldog 2; minns inte vad den hette) och sen hos ena haövan av lilla hundgruppen. Man gosar med dom, en ville konstant sitta i mitt knä hihi, leker med dom, löser bråk ja typ dagis fast för hundar! Alla hundar var iaf jättesöta och gosiga!
 
Påvägen hem tappade jag kedjan på cykeln så skulle jag laga den vid typ centralen så kom typ 4 koreanare och hjälpte mig, de hade med sig typ kamreutrustning osv och de visade sig att de gjorde någon dokumentär om cykling och att svenskar var bra på att cykla mycket, så de ställde lite frågor om cyklandet typ haha nu kommer jag bli känd i Korea typ.
 











Kom ihåg mig?