musinvasion

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Bloggade inte igår så drar gårdagen lite snabbt här.
 
Kom till Böke ca 20 i två och tog in alla hästar som vi hade skulle. Efter det red jag Joe lite snabbt i ridhuset barbacka och medans det bytade Sharon box på Soppan och Joe. Vi skulle nämligen flytta Soppan till ög kl 3! Så lastade in alla grejer i bilen och transporten och sist Soppan. Hon gick trotts allt in efter bara lite envishet men blir nog till att last-träna lite. Sen bar det iväg till ög i megatjock dimma. Lastade ut henne och alla saker sen fick hon komma ut i hagen med Zwier som hon redan känner. En efter en släppte vi in de andra ponnyerna och samtliga ihopsläpp gick jättebra. Hack i häl hade hon Zwier och Lisa hela tiden hihih. Rubriken står för Sarahs musinvasion, massa möss överallt!
 
Sen fixade vi ordning våra grejer och satte in dom. Sen släppte vi henne i ridhuset en stund och sprang runt lite och övade trick samt hoppade typ 40cm två tre gånger. Ja, kl 6 gick bussen hem och efter det var det snabbt hem och iväg till Ester! Eller ja, en lokal för hennes pappa fyllde 50 år så skulle vara där och fira lite. Gick hem typ vid halv tolv och gick och la oss.
 
Idag ska vi till pappa, alltså inget av stallen alls. Kommer ev bli lite förrvirande nu när vi har dom på olika stall och kommer kalla båda stallen "stallet" men ja får komma på något..
Var riktigt härlig att se min andra pärla <3


olivias | mode, foto & vardag    •  

så fin blogg du har!










Kom ihåg mig?