trick jag vill lära soppan och några hon kan

¦ Andra Hästar , Kreativt , Surprise
Buga
Trännar detta lite smått och det går väldigt bra men hon vill inte stanna kvar i positionen speciellt länge. Under bilden gör Soppan en jättefin bugning men den varar inte speciellt länge.
Bergsgeten
Har också testat detta med Soppan några gånger men hon tycker det är lite klurigt och det är hemskt svårt för mej eller Sharon att hålla emot på hennes framben...
Hov
Eller vad man nu ska kalla det... Hon kan detta på nivå 1 typ alltså om vi petar med spöt lyfter hon det till magen. Ska dock träna på att hon mer lixom sträcker på det än tar in det under sig. Undre bilden hjälps vi åt att få henne att sträcka benet.
Stanna
Som ni ser är det ju jag och Soppan på bilden där vi tränar.Här tränar vi stanna när jag tar upp spöt.Just nu stannar hon precis vid en så hon förstår inte ritkigt vad vi vill ju utan målet är ju att hon ska stanna var hon än är/gör när man tar upp spöt.
Inkallning
Tränar mycket på att jaga bort henne och sen kalla in henne genom att sätta mig på huk och ropa hennes namn.Funkar 100% om hon har allt fokus på mig.
Backa
Hon blir ganska ivrig när vi väll börjar leka med henne och kommer gärna för nära en. Backa är hon bra på ibland men sämmre ibland... tränar att när jag rör spöt framför bogen höger-vänster i lagom takt så ska hon backa.
Puss
Tränar på att hon ska pussa oss när man pekar på munnen. 
 
 


Ninnien Hansson    •  

Vad roligt! Duktiga ni är :)










Kom ihåg mig?