bloggar från ett äpple

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Hihihi medans Hanna ringer på en häst så passar jag på att blogga. Pallade inte åka hem idag så ska sova hos Hanna istället. Ätit och snackat med de som bor här och tja nu ska hon ringa på en häst hon är intresserad av. Ska kolla Brave först och sen en till film + äta gottis godis. 
 
Idag fick jag inte va med på träningen av tränaren för hon tyckte inte Soppan såg ren ut på bak.... Såg knapp något dock och kände inget och inte Hanna iheller + att ingen på läktaren tyckte hon markerade något. Så nu har jag snackat med Sharon lite och ska sko henne så snart som möjligt + ta ut en massör/kiropraktor.


Anonym    •  

vi sa ju att hon var halt innan och det borde kanske kollas upp ordentligt eftersom den inte bör ömma bak på ett ben det är helt orimligt, ansie är mer kunnig än vad du och dina vänner är så ni borde kanske ta det lite mer på allvar än att slänga på ett par skor? För hovarna är nog det minsta problemet!

Svar: och vem e du? haha
Sharon Eden America Hajny

Anonym    •  

Maria ?

Svar: Ja, i vilket fall som helst så var hon aldrig halt när ni tyckte ni såg något. Ansie och Britt-Marie hade antytt något på träningarna förra veckan (som hon gick hur bra som helst på), om de varit något men de sa inget, och som du sa är dem mer kunniga än både oss och dig så dem vet vad dem gör alltså behöver du inte bry dig ett piss. Dessutom har vi bokat kiropraktor och hon SKA ha skor för hon GÅR bättre med dem, du har varken ridit henne med skor eller utan så till nästa gång kan du ta reda på mer fakta innan du går på en.
Sharon Eden America Hajny

Frida    •  

Egentligen borde ni inte ta detta som en kränkning överhuvudtaget. Både jag och Maria regerade att hon haltade även fler. Vi sa de inte för att vara elaka, man bryr sig såklart? Man uppskattar nästan när folk säger att det ser ut som något är fel, när man kanske själv inte riktigt ser problemet och blir förblindad och ser en massa andra anledningar. Ta inte de som något negativt från vår sida, hon halta på mjukt underlag, inget dom ömmar på.
Ta inte åt er som de är ni som är felet.
Ni gör givetvis som ni vill, men bli inte förblindade av problemet, självklart vill man ju inte se de negativa/dåliga givetvis. Men att en häst haltar på ett ben kan inte en kiropraktor göra något åt.

Svar: Vad är det ni inte förstår? Hon var aldrig halt och visade ingenting varken förra veckan eller veckan innan. Hon ömmar som en idiot på alla underlag så klart hon ömmar inne i ridhuset också. Bry er om ert egna istället. Du själv Frida vet hur det är att bli anklagad över saker så du behöver inte lägga dig i. Om någon har rätt till att säga att hon är halt, är det inte du eller nån av dina otrevliga vänner.
Sharon Eden America Hajny

Anonym    •  

king svar babes

Svar: Hahah inte för att jag vet vem du är men aa :*
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?