Tionde i tionde

¦ Surprise , Vardag
Har inte bloggat på två (tre?) dagar då jag varit hemma för att jag inte mått bra och därför inte gjort något intressant att blogga om..
 
I alla fall så red jag Havanna idag, hon var jättefin och gick på och jobbade fint. Efter skolan var mamma med så att Gabbi och Clara kunde hoppa lite medans jag bara kände för att skritta och trava Soppan lite lätt barbacka. Andrew hjälpte oss att kolla henne och han tyckte inte hon markerad något eller var värst stel men sa att vi kan jobba henne lite lätt och mjukgörandede närmsta dagarna. Skor ska slås på förmodligen nästa vecka och kiropraktorn kommer någon gång då också!
 
 


Julia    •  

Hej!
Finns det någon chans att ni gör bloggdesigner gratis?
Har nämligen krånglat med min blogg hur länge som helst. När jag äntligen hittade en jag tyckte om var det fel i kodningen och alla inlägg stack iväg till höger.
En annan visade bara 3inläggg, när jag ändrade så den skulle visa fler funkade inte det heller..
Nu är bloggen kaos och inte alls fin, så jag undrar om det finns någon möjlighet att ni gör bloggdesigner? För jag har alltid tyckt att ni har så sjukt fina designer och om ni gör gratis skulle jag jätte gärna vilja ha en! :)´

Svar: Gör inte hela designen gratis utan isåfall är det endast headern som är det. Det tar på tok för lång tid att sitta och koda efter önskemål utan att ta betalt för det tycker jag, så tyvärr - nej det gör jag inte. Kan dock försöka hjälpa dig istället om du vill :) Tack för att du gillar våra designer, de tar oftast flera dagar att koda och fixa till så är glad att dem uppskattas :)
Sharon Eden America Hajny

Anonym    •  

Men i eventuellt intresse vad tar ni för en bloggdesign? ;)


Svar: Beroende på hur avancerad själva designen ska vara och hur avancerad designen ska vara så mellan 150kr- 300kr. Om du har ett exempel på hur du vill ha den eller om du gör någon form av mall och skickar till mig på [email protected] så kan jag återkomma med ett mer exakt pris :)
Sharon Eden America Hajny

Julia    •  

Okej, ska fundera lite just nu. Men efter jul (när alla julklapps-pengar kommer) så kanske jag är intresserad :)

Svar: okej, hör av dig! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?