YOOOO

¦ Musik , Vardag
Gosh vi är så duktiga på att blogga right?? 
 
Måndag; Tvättade stallet i ÖG och åkte sedan och red ut med Soppan och Elin på Zwier. Var en trevlig men svettig runda som mest bestod av race på stubben och lite dressyr på gräset. Hann mocka två börar och fylla vatten innan vi stack till bussen. 
 
Tisdag; Satt vid datorn dagen lång. regnade ju asmycket på morgonen men sedan blev det sol ute. Sorterade lite bilder och städade datorn lite, annars inget speciellt. 

Onsdag; En snabbis på stan med Clara där jag endast köpte skrivhäften och etiketter. Satt lite vid datorn emmelanåt och skrev på min FF och runt halv nio drog vi till Erika. Chillade där, eller jag gick och köpte godis och BK sedan chillade vi innan jag stack och hemtade Sara vid tåget då hon kom hem från gbg. Kollade Men som hatar kvinnor och sedan däckade vi.
 
Torsdag; Vaknade vid nio, kollade mobilerna, somnade om, kollade vines, skedade, gick upp. Stack till affären, köpte köttfärs och lagade brunch med frändsen. Åt och sedan stack vi hem. Har skrivit sedan i kom hem och kände nu att jag får ta tummen ur och blogga! 
 
Brist på bilder = låttips. 
 











Kom ihåg mig?