Lite nyårs hoppning

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Hey y'all
 
Har inte bloggat på ett tag igen.. Det är faktiskt ganska skönt att ta en paus från bloggningen ibland. Nu är det en sån bra tid till det också eftersom det verkligen inte händer något speciellt. Allt är liksom lite i oordning när man inte går i skolan. 
 
Igår var jag i stallet mot kvällen eftersom Soppisen fick nya skor. Red inte för det var svinigt kallt också så det var det. Gick och la mig runt midnatt igår [vilket var ovanligt tidigt] och gick upp först tio [vilket var ovanligt sent] idag. Båda åkte till stallet idag eftersom vi passar en häst i stallet så båda red. 
 
Med Soppan blev det lite markarbete och det gick bra. Hon var lite pigg ibland och taggade till så blev en del halvhalter och volter innan vi kunde komma på linjen. Avslutade när det gick bra. Efter det red vi Shanti och det blev bara ett kort dressyrpass som också gick bra. 
 
Annars så har det inte hänt något speciellt. Var lite oense med frändsen om hur nyår skulle spenderas men orkade inte festa, ville i så fall bara dricka hemma med kompisar men det ville inte några andra så är hemma istället. Vill ju inte låta mamma fira själv ändå... Under dagarna så läser jag bara fanfiction och är inne på tumblr. Är ovanligt okreativ men kanske får för mig att redigera eller rita lite i PS nån dag innan lovet är över! 
 
GOTT NYTT ÅR ALLA!!











Kom ihåg mig?