borde bli ett långt inlägg

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Sovit bort halva dagen och kollat serier den andra halvan typ.
 
Red, mer exak så hoppade vi. Hoppade lite bana och övade allt möjligt, tempo, avstånd, vägar osv. Stunds, kombination, böjt spår, oxen och rättuppstående bestod banan av (inte allt i samma bana) och gick superbra. Höll igång fint fast travade i vissa snäva svängar (ni som varit i vårt ridhus vet...). Inga höjder utan allt lågt på 50-60cm. 
 
När vi hoppat klart så lastade vi Lise och Soppan igen (Emma hoppade osså Lise). Gick mycket mycke bättre med Soppan, hon gick nämligen på direkt! Inget krångel alls! Lsatade ut dom efter ca 30 minuter och de hade ståt i transporten helt lugna och backade fint ut. Sen gick jag och Sharon in och började kolla PLL. Emma kom in efter ett tag och frågade om jag kunde komma och testa Spirit då Elin tycket hon var lite konstig. Nått hon inte trivs med då hon kickar och surar skitmycket. Men sa till henne och så slutade hon kicka men var riktigt sur. testade sadla om samt rida barbacka men hon var fortfarande skitsur...
 
In igen och sen kom Emma och Elin in en stund innan de skulle hem. Vi åt och kollade SPN och efter det var vi riktigt trötta så tog en powernap i typ 1h. Vaknade och huttade in ponnysarna och in igen och kolla SPN. Mamma ringde nyss och tja, bad oss blogga så!


ɑ n n i k ɑ    •  

Fin!










Kom ihåg mig?