dagens dilemma #blackandblue

¦ Andra Hästar , Vardag
Tror ingen har missat alls klänningproblem. Kan inte gå in på fb längre ju haha. Iaf de är ju svart och blå (jag ser den så) och SHaron ser den vit och guld haha.
 
Aja, på praktiken idag så gjorde vi allt möjligt. Skulle rida Bay Lass med det skrek "ridskolehäst" om henne så ville verkligen inte rida henne utan bytade ganska fort med Sharon som red Viva. Idag hade hon lite beslutsånget ifall hon skulle gå på toa eller inte (lite hård i magen vart hon nog) men hon var trotts allt sitt vanliga jag. Huvet i vädret och formen hade vandrat iväg till Kina. Hon brukar lossna efter galoppen men idag ville hpn bara springa in i galoppen och tog inte skänkeln för fem öre. Lånade dressyrspö pch det blev bättre med att gå på spåret men sen orkade jag inte bråka med henne mer så tog en snodd och red med och det funkade bra. Vår handledarevar supernsäll och hade köpt vars en semla till oss!
 
Hemma nu och ska kolla lite serier. Imorgon ska jag visa fram två hästar och rida Soppan i guess! 

Flyttar ju även Soppan nästa helg till nytt stall! Stallet är det vi stod hos på sommarbete så det lär bli bra! Ska även försöka fota mer då jossanamigo länkade vår blogg i ett inlägg och tyckte våra bilder va intressanta och snyggt redigerade, gissa om vi blev glada!
 











Kom ihåg mig?