Freaking hilarious

¦ Surprise , Vardag
Känner att ingen av oss har bloggat särksilt bra eller ingående/intressant/whatever så slänger upp ett inlägg där jag skriver liiite mer!
 
Igår var jag sjuk, och idag mådde jag sådär halvt bra. Dock blev det bättre sen så dagen i helhet har varit megarolig. Ska också lägga till att mamma har blivit opererad så hon vart också hemma igår så japp...
 
I alla fall så hade vi djurdag idag. Vi var 9st sammanlagt, en rolig lite skara. Jobbade på väldigt effektivt på förmiddagen, sedan hade vi lunch och efter det så var alla extremt trötta och flummiga haha. Jag och Linn lyckades göra något extremt roligt och först så tittade vi bara förskräckt på varandra och sen rullade vi runt av garv på golvet och efter det kunde vi inte se på varandra utan att börja skratta! 
 
I alla fall så kom jag hem typ nu. Mamma sitter oh jar lektion och det ser asroligt ut och det låter jättekul när alla typ ropar på henne och sånt haha. Egentligen var det min dag att åka till stallet men så var en tjej där och lämnade klippmaskinen till oss och jag ville inte vara den första som saboterar Soppan så Gabbi ska (med hjälv av kära Emma) börja klippa henne idag och så fortsätter jag imorgon istället!
 
Ska se om jag kan klura ut något anant att blogga om men sannolikheten är inte så jättestor... ni kan ju kommentera om ni har några ideér!
 











Kom ihåg mig?