we belong way down below

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Ja, precis som Sharon sagt, orkade inte blogga igår så gör ett snabbt inlägg nu!
 
Igår började vi med att fixa Kalinka och så visade jag fram henne. Dessvärre gick det inte så bra för hon rids aldrig av de som ska rida henne... Gjorde sedan film på henne i både dressyr och hoppning, hoppde ca 1m+ med henne som hon klarade galant. I dressyr har vi lite mer att jobba med.
 
Sen skulle jag osså rida Dalton och så ville jag hoppa Lise med. Lat som han är trillade jag av en gång för att han hoppade och jag inte var bered, dessutom satt jag barbacka och han tog ett megahopp över så ja. Lise var superduktig och vi hoppade bana med henne och ensatak hinder låg på 1m+ samt att de hade olika presseningar och tittiga föremål under/på sig!
 
Efter att de var färdiga tog vi in Soppan och Zwier i ridhuset och så fick de springa av sig. Lite spontant satte vi upp ett hinder och Soppan förvånade oss helt genom att hoppa 125cm + utan att tveka! Satt upp på Zwier i halsring och tog två skutt med och sen fick ha rådamp och bockade av mej haha supergulligt. Hans humör höll troligen i sig sen både Soppan och Zwier rejsade i hagen och bockade och hade sig (inga teken på obehag då hans öron var spikade framåt och jag kunde hoppa upp igen efteråt). Så ja, det var i stort sett dagen i stallet igår!
Sjukt stolt över min pärla <3











Kom ihåg mig?