strand + ikea

¦ Gif's , Vardag
Idag vaknade jag freaking as-tidigt och kunde inte somna om så jag blev lite ledsen haha. Iaf, latade mig hemma, gjorde inget speciellt och sedan stack jag lite spontant med två kompisar till stranden. Han inte stanna så länge men blev typ en timme, solade mest men jag och O stack ner i vattnet där vi mest stänkte på varandra, så tillslut efter att han typ dränkt mig i vatten var det lika bra att doppa sig.. 
 
Vid halv fyra var jag på UM och typ en halvtimme senare var jag hemma igen. Åt lite snabt sen stack jag, Gabbi och Sara till Ikea. Hade väldigt roligt där, gick in i alla "hus" och så, kollade in oss själva i alla speglar och gick lost i ta-själv-lagret. Åt såklart köttbullar för att vara äkta svenskar och fick komplimanger från killen i kassan för jag och han hade likadana bågar! Lyckad dag.
 
Imorgon är planen att vi ska till skanör med ett gäng. Soppan ska dock vaccas först!
 
På tal om inget: Jag måste kolla ikapp typ alla serier?? Är helt fkn efter i allt men jag orkaaar inte.. Eller jag vill ju se klart och komma i fas men jag har typ tappat det HEL.. det gör mig lite ledsen faktiskt haha
Fun fact: Mamma är världens största Larry-shipper.
 











Kom ihåg mig?