Smått och gott om soppan

¦ Surprise
* Hon totalt HATAR att vara själv i hagen. Rymmer eller försöker rymma (nästan bättre att hon lyckas rymma för annars så går det illa), gnäggar himla mycket och är allmänt orolig.
 
* Hon gillar inte när sömmarna slås in i hoven. Allt annat går bra men när sömmarna ska i börjar hon hoppa runt på stallgången.
 
* På ridturer (om man rider själv) försöker hon gnägga.Dock kommer det typ bara ut konstiga grisljud haha, lite gulligt.
 
* Hon är sne i ryggen. Därför det är ett helvete att hitta en passande sadel. Men vår padd jämnar ut det och sen är det väldigt lite bara.
 
* Henns svans är VÄLDIGT tjock. Inte så himla kul att borsta den kan jag säga. Nog med att den alltid är trasslig och så...
 
* Hon kollar aldrig på läskiga hinder. Väldigt skönt men det händer aldrig något haha typ Joe bara kollad emisstänksamt på allt medans Soppan bara hoppar det.
 
* Hon är riktigt dryg när hon inte fattar. Hon gör lixom allt så himla mycket svårare när hon inte fattar, lixom även fast ryttaren bara sitter på så håller hon på och bara "vad gör jag för fel??? ska jag göra såhär?? *hoppar runt som en galning* och vi bara "öhh asså det är lugnt Soppan vi tar det nån annan gång" sen så bara slutar hon tvärt och vi återgår till lättare arbete.
Reder ut hennes svans!











Kom ihåg mig?