upps

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Bloggade visst inte igår...
 
Men iaf, åkte till nya sallet och fixade hennes box. Vid 12 så körde vi iväg och hämtade henne i ÖG. Gick hyfsat bra att lasta henne iaf, lite trottsig men fick upp henne tillslut. Försökte gå under bommen och då den inte var helt stängd än flög den upp. Lastade alla våra saker och så for vi iväg. 
 
Väl i nya stallet när vi skulle lasta ur fick hon panik. Halva hästen var under bommen och försökte prega sig under men vi tryckte upp henne igen... Moment of panik där... Men det var tur att hon inte kom under så nu kanske hon slutar försöka. Hon blev lite rädd för Gurre (en JÄTTEFLUFFIG isis) haha det var lite gulligt. Sen fick hon stå i boxen lite och äta upp och efter 15 min fick hon komma ut i sin hage. Hon går ju själv nu tills hon fått ur sig alla maskar men hon verkade gilla Izac bara genom staket. Visade upp sig lite gjorde hon haha gullunge.
 
När vi packat in alla saker så bestämde vi oss för att skritta ut på henne. Stod i stallet med en häst till men sen gick den ut lite tidigare och det gillade inte Soppan! Men hon lugnade sig efter en stund igen. Red ut på långa grässlingan men red sen lite mer på ängen framtill. Hon gick superbra även fast det var lite nytt! Så nöjd är jag! Skittade hem och fixade henne sen fick hon komma ut i hagen igen. 
 
Blev körda till bussen och när vi kom hem städade vi lite och sen stack vi till Emma och Elin. Sen gjorde vi gummuarmband till halv tolv haha det var typ beroende. Aja, vaknat precis och typ ska äta frukost snart, sen ska jag till Soppan! 
Soppan från igår! Sen lite armband vi gjorde haha.











Kom ihåg mig?