6 saker som driver mig till vansinne

¦ Sharon , Åsikter
* Folk som stannar på orange ljus vid en korsning
KÖR, GÅ, CYKLA, idk MOOVEE?? Du hinner jag lovar, polisen kommer inte heller stoppa dig så det finns ingen aneldning till att bormsa in GO GO GO.
 
* Folk som stannar mitt i folkmassor
MOOVE?? GET OUT OF THE WAY asså på riktigt, jag vill bara trampa ner människor som gör så. Det finns inte heller någon anledning till att stoppa upp tusen pers bakom dig, gå åt sidan eller nåt om du nu måste stanna.
 
* Segt internet
Behöver jag säga mer? Det är 2015 kom igen uppdatera era 4G nät till hela landet. Och se upp med vart ni gräver för WiFi:et hemma håller INTE om ledningen går sönder. 
 
* Byggarbete
Ord kan nog inte förklara hur irriterad byggarbete gör mig. Jämt och ständigt ska det stå ställningar över allt, provisoriska vägar med massa gupp och trubbiga kanter. Det tar en jäkla massa plats också?? Alla krockar för ingen vill ut på vägen och lång tid tar det också att bli färdigt. Dessutom så påbörjas det ju nytt hela tiden???
 
* Underanvändandet av blinkers
Guys, dem finns där av en anldening. Dessutom är det enkel tryck på en knapp eller tryck ner något inte fan vet jag men sätt på dem. Tänk på cyklister vi måste fysiskt räcka ut vår arm för att visa vart vi ska, ni bilister sitta bara på ett ställe och svänger hej villt.
 
* Folk som klagar på hur busschauffören kör
Sit the fuck down. Shut the fuck up. Tack.
 


linah    •  

hahah jag håller med dig om precis ALLT!! speciellt den första &sista punkten!

sv; asså de känns som att det var igår som jag firade nyår -2015. Så himla sjukt att de går så fort, de går nästan liite för fort tycker jag ibland xD

Linn Strömberg    •  

Håller fan med om allt!

Svar: visst!
Sharon Eden America Hajny

Skogsraah ☾    •  

Håller verkligen med dig!

Svar: visst!
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?