tjolahopp

¦ Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Förlåt för kass bloggning... 
 
Iaf har bölat så jag ej har några tårar kvar PGA ONE FUCKING DIRECTION. Älskar dom samtidigt som jag hatar dom. Nog med det, bara att skriva om dom gör mej gråtfärdig just nu, sån period ni vet alla fangirls där ute.
 

Iaf skolan idag var bra. Hade matte och otroligt nog fattade jag allt vi gick igenom så var hur härligt som helst att slippa sitta där som ett frågetecken. Lunchade på thai med Tezz och sen körde jag på en redfellas med syrrans matkort hehe. Svenska och biologi efter lunch av verkades hyfsat fort och tog bussen till stallet direkt efter skolan vid 4.
 
I stallet fixade jag Soppans och Izacs box för N va sjuk och sen lekte jag typ kurragöma med hästarna i hagen. Eller ja de lekte kurragömma med mig. Svinmörkt ju så tog panlampan för att leta reda på ponnyn i hagen. Ropade med de envisades med att inte komma så i´fick traska från ett hörn till ett annat i hagen (och vår hade är backig och stor..) tills jag hittade lopporna i ena änden... Tog med med Sup och bestämde mig för att rida lite kort ute. Red barbacka för pallade inte sadla och körde två varv på korta slingan. Hal som en ål var hon dock eftersom hon är helt nyklippt typ så satt väll på baken x antal gånger i alla uppförsbackar. Tog sen lite galopp på grusvägen inna jag red hem igen. 
 
Fodrade och plockade inte alla hästar och sen fick jag skjuts med C hem!
Äsch, hästar kan ju osså ha panlampor!











Kom ihåg mig?