töltande

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Praktik på arken zoo idag till 3 då. Packade upp varor, städade lite fågelbur, testade att para ihop två gerbiler och sen så fixade vi om i en del av butiken.
 
Åkte till stalle med Jasmine och Ella och A kom på vägen så slapp gå hihi. Iaf skulle fixa Soppans box när g frågade om jag skulle rida i paddocken och vi ville låna Mani också så varför inte? Fixade boxen medans Jasmine och Ella fixade vars en polle sen gick vi ut i stormen.. J hade typ en träning för mig asså, kollade min sits och så och lite övningar och ja, i början gick det sådär. Övade på öppna och sluta och i början böjde hon bara på nacke men sen så gick det fint på ena sidan. Vid staketet så var hon typ rädd, eller ja hon tramsade alltid på den sidan. Sen hade vi lite övergångar i alla gångarter med fokus på min sits. Måste erkänna att min sits förbättrades något under passet! 
 
Soppan gick iaf sååå fiiiint sen, lyssnade super och armetade verkligen fint. Supernöjd var jag! Sen så bytade vi lite ponnys och så töltade jag lite med Mani haha, andra gången på islandshäst! Sen blev vi körda hem!

Hemma nu och har ätit BK, kollat lite TV och kollar 4:de ep:n av London session!
Första bilden; jag på Soppan och Ella på Mani, andra bilden; Jasmine på Soppan och jag på Mani.











Kom ihåg mig?