Ollonplockare & Ursköterskor

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Tumblr , Vardag
Alltså vilken kväll! 
 
Efter en relativt dryg dag, där jag på morgonen inte gjorde något vettigt alls så slutade det ändå bra. Vid klockan ett åkte jag till stallet då Sopan *Soppan skulle få nya skor. Hovis skulle komma vid två så tog in ponnyn och borstade henne ren. Dock skrev han att han blir sen till tre så satte in henne i boxen och lät henne tugga på lite hö. 
 
Hovis kom, satte på nya skor, och det gick relativt fort med tanke på att Soppan var en sopa idag. Hon sparkade ett par gånger, protesterade när han tog bakhovarna och slet av båda uppbindningskedjorna när han tog fram.. I alla fall så fick hon nya skor, och jag stack hem en timme senare för jag missade bussen.. 
 
Kom hem, bytte om och stack till en kompis. Vi är gamla barndomskompisar hela gänget så vi har ganska många minnen tillsammans kring sällskapsspel och det blir alltid krig när vi spelar, alla kan varandras drag och taktiker så det är riktigt jävla kul att hänga med dem. Vi skrattade så vi grät och mina lungor gjorde så jäkla ont för jag inte fick tillräckligt med luft. Kul var det i alla fall. 
 
Imorgon ska vi båda till hästen och hade tänkt hoppa!
 
Larry ♥


Mohammedi's | Art, model & designer    •  

nice










Kom ihåg mig?