4th August 2015

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Igår var vi först i skolan, eller ja vi skulle käka med kompisar först men såklart så glömde jag mitt fkn matkort hemma så åt ingenting hahha. I alla fall, efter det hade vi engelska och deet gick snabbt, därefter hade jag fått uppdrag av läraren, eller ja hon hade bett mig göra det så tsäda akvarier med Gabby och två andra. Kom hem vid tre och gick och handlade korv och bröd till grillkvällen, sen srax därpå stack vi till bussen!
 
Hade redan bestämt oss för att rida i halsring och träna lite trix och så med Soppan i paddocken och det gick jättebra! Ridningen var ju inget komplicerat eller så, hon lyssande fint helt enkelt. Annars har vi börjat träna på bergsgeten lite smått och det gick frammåt så snart är vi nog där! 
 
När vi var klara passade det bra i tid med grillkvällen som drog igång. Det var jättemysigt, vi satt inne på logen och grillade [inte på logen utan grillade utanför haha], åt, skrattade och ja, hade allmänt trevligt helt enkelt! När det tog slut blev vi körda hem och snabbt som attan bytte vi byxor och så stack vi till Sara då hennes tjej från GBG är här, så bestämmde att vi skulle säga hej lite snabbt. Gick med dem till Coop och snackade, det var trevligt och ja alla var glada hahah. 
 
Kommer fler bilder i andra inlägg!
 











Kom ihåg mig?