home we'll go

¦ Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Efter skolan följde Ester med till stallet för att fota! Hon fick sin present osså, en POP! Captain America!
 
Aja väl i stallet var det snabba ryck. Fick tvätta hennes bak för hon brunstar så allt är helt kladdigt. Klädde henne i en orange outfit nu passande till hösten. Red på lilla gräsängen men han inte rida så länge förrens Ester tyckte hon såg att hon nog var stel i höger bak. Travade på rakt spår och hon längde inte lika mycket som andra bak. Sträckte henne lite och då blev det något bättre så tog lite galopp bara sen travade jag av.
 
Hemma så böjde vi henne men det gav inget för tror det sitter i lårmuskel och Ester testade lite ryggövningar och hon vill inte helt använda bak. Nu när jag tänker efter så kommer jag osså på att när vi användes C's massagedelfin sist så tyckte hon det var superskönt att bli masserad där bak precis vid svansroten och på lårmuskeln och det var ju ett tag sedan vi använde den så kanske har kommit tillbaka? Iaf ska fråga om vi kan låna den så kör vi en omgång med den sen blir det nog kiropraktor. Dessutom red vi en ganska tuff runda i lördag och sen blev det vila två dagar på det.. Aja det löser sig!
 
Han klippa en halklapp på henne så nu är hon lite mindre fluffig osså innan vi skulle hem!
En bild från idag!


Mathilda    •  

Hej!
Inget illa menat men endast en veterinär bör göra böjprov/böja hästen, är man inte utbildad inom det osv så kan man lätt göra mer skada än nytta.

Angående stelheten tror jag inte att en massagedelfin kommer hjälpa ett dugg ärligt talat. Ta istället ut en riktig kiropraktiker tex. Göran E Larsson så att ni får bukt med problemet innan det blir ännu värre. Det värsta man kan göra är att blunda för problemet, bättre att agera. Framförallt för hästens, men även för Er skull!










Kom ihåg mig?