I also infogar en fotnot?

¦ Djur , Gaby , Gif's , Vardag
Engelska <3<3<3
 
Iaf idag var det först svenska. Gick igenom lite ordklasser igen och de sitter endå fyfsat bra för att vara så krångliga. Sen började vi på morfologi, alltså hur ord är uppbyggda och det var betydligt lättare. Efter det hade vi naturkunskap och då fick vi ny lärare. Han verkade lite sådär, skrev hemskt ful på tavlan men han förklarade varför haha men fick endå en känsla av att han är seriöst för han förklarade ganska bra.
 
På lunchen så åt jag med K och L på kina. Träffade en klasskompis från böke haha som osså bytat skola. Sen så skulle vi gå till stan för att lösa in sommarjobbspengar men vi kunde inte våra kontonummer så det gick inte. Han komma till centralen precis när en drös med flyktingar kom så det var ju halvkaos där. Efter lunch var det engelska där vi jobbade med en artikel och så. Han göra uppgiften som man skulle göra på fredag så är ledig på fredag yipi!
 
Efter det var det samhälle och vi bara fortsatte med våra uppgifter, han inte klart men har en vecka på mej och 3 frågor kvar så borde hinna!
Lite så känner jag nu, dags för nappnapp!











Kom ihåg mig?