I realalize- OMG HARRY STYLES???

¦ Cute boys , Sharon , Tumblr , Vardag
Idag så hade vi ingen matte men fick reda på vad det var vi skulle göra så jag, Gabbi, Linn och två andra satte oss i biblioteket för att göra matteuppgifterna/läsa ff/ kolla ph/ snacka. Linna och E var väl dem som gjorde mest arbete egentligen så satt Gabbi och kollade PH medan jag läste FF, helt plöstligt skriker Gabbi "HARRY STYLES??" Och alla bara ehm? okaaay... så fattar typ ingen what the fuck is going on och så säger Gabbi att Linn sa Harry styles och Gabbi är fkn galen så hon hör ju typ bara Harry styles och man bara håll käften. Det var inte alls det vad Linn hade sagt, hon hade sagt "i realize" och det fick då Gabbi till Harry Syles för att Gabbi är Gabbi. 
 
Om inte det låter något vettigt alls så skyller jag på att jag har suttit och råräknat matte i tre timme typ, och jag fattar mindre än vad jag gjorde från början typ. Katastrof med ett ord alltså. 
 
ANNARS OMG killarnas nya låt?? Infinity?? deras album?? made in the a.m?? apple music festival?? one direction på snapshat??? byeeeee











Kom ihåg mig?