skola, soppan, sydafrika

¦ Sharon , Vardag
Hiya huns!
 
Har inte bloggt på ett tag för har haft lite annat att göra nu med skolstarten... Vårt schema är inte helt spikat, när det är det ska vi se om vi löser det annorlunda med hur vi våker till Soppan (vi läser lite olika ämnen och slutat lite olika) men vi får se! Ska skaffy gymkort också och lägga upp träning efter hu mitt schema ser ut. Soppan har varit lite galen på sista tiden men snäll i paddocken när jag red dressyr så det var i alla fall något possitivt. 
 
Idag ska vi ha möte ang. Sydafrika och sedan har vi entreprenörskap och D9 (som jag inte har betsämmt om jag vill läsa eller inte) och efter det ska jag till stallet. Vet inte vad jag hittar på då det ska vara väldigt varmt idag, så antagligen bara någon kort runda nån stans. 
 
På måndg ska vi till Göteborg, också för ett Sydafrika möte så är borta hela dagen. Vecka 37 ska jag till Lysekil och bo där, vara på Havets Hus och dyka och mata hajar och sånt skit, åka på nattrundor och fåna kräfor hahaha medan Gby ska till Järvsö typ 10 timmar bort och ta hand om rovdjur eller nåt sånt! 
 
Det var en liten snabb update, får se när det blir nästa gång hah
 


Julia Forsbacka    •  

Vad går ni för linje? :)

Svar: Jag läser naturbruk inrtikting djur samt naturvetenskap, Gaby läser endast naturbruk inriktnging djur :)
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?