ät bajs sharon

¦ Gaby , Vardag
Rubrik: nyaste gruppchatten
 
Ok så i varje fall. Dagen för någon dag sedan då vi hoppade gick sådär för mig. Känslan var helt väck och gick inte så bra, vet inte vad som hände. Jag kände mig oseriös och det var så passet blev. Lyckades komma över banan på 1 meter uatn rivningar eller stopp men fint såg det inte ut.
 
Igår hade Ella Soppan så de va skönt att få lite ledigt. Passade på att gymma ett hårt pass och sen på em så hade vår tjeckoslovakiska maffia junior ett möte haha. Ses ju inte så ofta men det blev av igår! Åt pizza, snackade och spelade spel som när vi var 10 år gammla. Trevligt trevligt!
 
Idag ska lillasyrran komma och rida Soppan. Får se vad som hittas på men blir nog olika labyrinter med bommar för de tycks underhålla lillan. Planen är ju trotts allt att få in henne på hästintressets spår hehe! Så till stallet far vi snar och sen är ledigheten snart slut...
 
Annars är det bara massaaaa Irland förberedelser. Vi måste låna saker av alla (västar, hjälmar, stövlar etc för vi har ju bara en uppsättning...), fixa Soppan-vakt och allt runt om ja ni vet. Men längtar något otroligt!











Kom ihåg mig?