Pay and Jump - Soppan

¦ Gaby , Stallet , Vardag
 
Ska faktiskt berätta om igår för er!
 
Lastningen dit var mindre bra. Hon stegrade och hade sig men gick på efter 5 min typ. Väl framme på tävlingsplatsen så fick de vänta i transporten ett tag medans vi fixade i sekretariatet och gick banan. Förutom att de var massa strul med min anmälan och så (skippar det eftersom allt ordnade sig) så gick det bra!
 
Framridningen: Hon var superpigg och jag började träna på att hon skulle kunna gå själv utan Izac. Skrittade ett tag på volten innan jag gick upp i paddocken där de var 4-5 stycken som värmde upp redan. Hon känndes på i början innan hon la sig lite i tempot men va glad att hon bjöd framåt. Sen när Izac gått ut och vi blev lämnade utan honom började hon smågnägga lite men gjorde inget dumt. 
 
Framhoppningen: Kännslan var på topp och jag va jätteoptimistisk till själva banan. Hon taggade till och fick hålla in henne, fick henne rätt på alla språng flera gånger så det kändes superbra! Hon slutade även gnägga efter Izac någonstans innan här.
 
Tävlingsbanan: Hörnet innan första hindret blev hon lite rädd för något så hon skyggade men annars var hon på i galoppen som bara den. Snabbt och framåt över första hindret superfint. Fick sakta av till trav och rätta galoppen efter till 2:an och 3:an som hon hoppade fint. Till fyra fick jag fatta ny galopp igen men här så kom hon för nära med bakbenen och rev. Efter detta hindret blev jag själv lite okoncentrerad. 5:an gick bra, lite före henne i hoppet men hoppade fint. Fick rätt galopp och vägen till 6:an var fin och hon hoppade fint på det. Till 7:an fick jag fatta ny galopp igen och hon hoppade den jättefint, 8:an tog hon fint men där efter så fick jag sakta av till trav dock innan hon kom ner i lugn trav hade vi kommit en bit och vägen till 9:an ble lite tokig dock är hon en guldponny så hon hoppade ur konstig vinkel och klarade hindret. Tog inte kombinationen för kännde att de var tillräckligt för henne så avslutade med 10:an som hon klarade fint!
 
Lastningen hem gick även otrolugt bra, hon stod på rampen och vi bara smackade och så gick hon på! Även tack till A som körde oss och fixade allt (och lånade ut Izac), Ester som filmade och Clara som fotade!


Petra    •  

Vilken fin bild! :)

Amanda Eriksson    •  

åh vilken fin häst:)










Kom ihåg mig?