someone told me when it rains it pours

¦ Natur , Sharon , Stallet , Vardag
Hiiiiyyaa
 
LISTEN. Varför kan det inte vara fint väder i Sverige??? Asså på riktigt, det är deprimernade när det är så fult väder jämt.. Man har ingen lust med att göra något när det snöar/regnar/haglar/stormar ute PÅ SAMMA GÅNG. 
 
Har dessutom börjat ledigheten på bästa möjliga sätt. Har åkt på en riktigt influensa, har en riktigt retlig hosta som sliter mina lungor i bitar, mitt huvud sprängs av huvudvärken och snoret bara rinner från alla möjliga öppningar. G R E A T. Annars så har jag (förutom att jag degar i sängen och tar trettio år på mig att bestämma mig för när jag ska gå upp) överfört mina 2k + bilder från iPhonen till datorn, sorterat typ alla förutom 600 eller nåt och så har jag kollat KUWTK.
 
Vid två typ åkte jag till stallet i skitvädret. Tog in Soppan så fort som möjlit och fixade henne. Red typ en halvtimme på grusvägen, hon var snäll och lysnnade fint till största del, dock lite stark emellanåt. Innan jag nästan blåste av kännde jag det var dax för att avsluta så släppte ut henne igen och sedan fixade jag i stallet innan jag stack till tåget igen. 
 
Har precis kommit hem, ska dricka te och kolla KUWTK samt TVD och TO! Om jag har lust forstätter jag med att storera bilder senare, annars gör jag färdigt det imorgon!
 


josephine Asplund    •  

Hoppas du får en fin lördags kväll & lycka till med bloggen!
Kram <3










Kom ihåg mig?