bringed eller brought eller skitsamma

¦ Natur , Stallet , Vardag
 
Jaha. Första skolveckan är avklarad och jag har dött gång på gång när jag kommit hem. Är så sjukt trött så det finns inte och jag + alla andra stackars elever i skolan vill bara kolla film hela dagarna och alla lärarna vill bara ge oss massa tråkiga uppgifter. Orättvist.
 
Annars fixade vimassa grejer med banken idag. Till alla er som inte har blivit mydiga så är det inget att rekomendera - jag har testat. Stoppa det NU och undvik det för allt i världen. Träffade en gamal barndomsbästis på förmidagen när hon var och rastade sin hund. Hon "tog lite sovmorgon men tänkte gå på nästa lektion" och jag bara I feel you sis och sen så åt vi och sen stack vi till skolan typ en timme för tidigt och sen hade vi en fruktansvärt tråkig engelska lektion så jag och Linn spelade in massa skype meddelanden till kompisar istället. 
 
Åkte sedan tillstallet vid två och fotade lite först, sedan fixade jag kraftfodret och tog in Soppan. Av-broddade henne och borstade lite sen kom hovis och slog på sulor så när jag sedan broddat igen och sadlat och utrustat oss för minusgraderna red vi ut i räserfart på korta slingan där hon bockade runt och busade. Red även på stora gräset och hon var lika pigg (om inte piggare) där så jag tappade tyglarna när hon drog iväg i full fart eheheh. 
 
Fixade sedan allt i stallet och i hagarna till hästarna, sedan tog jag in dem och fodrade och höade ute och sen åkte jag hem med A. 
 
Har hunnit kriga ner två Tacosar och så har jag redigerat de få bilder jag orkade fota innan mina fingrar föll av, och nu mina vänner är jag otroligt trött och sne i huvudet så jag kommer tuppa av när som. Dricker te men det gör mig bara tröttare och jag fryser och jag vill kolla film och läsa och lyssna på musik men allt det kan jag inte göra sammtidgt så jag tror bara jag går och lägger mig istället, uh. 
 











Kom ihåg mig?