i don’t want to go to sleep i want to be famous

¦ Cute boys , Sharon , Tumblr , Vardag
 
Asså shit idag har jag varit så produktiv men ändå inte liksom. Igår skickade jag bilder halva natten till mina vänner för att jag skulle kunna ta bort dem från min dator som jag städar. Sammtidigt som jag gjorde det kollade jag TO, sammanlagt 6 episoder igår. 
 
Idag vaknade jag vid 10 och började dagen med TO. Kollade klart alla så nu är jag ikapp i SPN, TVD & TO, så imorgon eller när jag har tid får jag kolla TW också så är jag ikapp i alla serier jag vill följa. Alltså var jag nerbäddad i sängen fram tills klockan halv 4 så när jag blev klar med sista EP:n smällde jag igen locket på datorn endast för att byta till min stationära babe. 
 
Vid min andra dator kan jag informera att jag suttit resten av dagen. Har läst ff:s och fortsatt att rensa bland onödigt, samt varit halvt social med mina salts i 'main hoes' chatten på facebook som jämt är igång. Hade jävligt stora problem med email adresser idag också, så jag typ kokade över av ilska för att DET ÄR SÅ FKN KOMPLICERAT så det slutade med att jag sket i allt och endast behöll de adresser jag redan har. Orkar inte hålla på med google's skit längre. Stoppa upp er gmail i r**** kan ni göra.
 
Imorgon blir jag 18 år och vi ska ha fest hemma och sen ska vi iväg på söndag och skolan börjar på måndag och jag är itne redo för något av det ovan nämnda så med det säger jag bye så länge så ses vi när nästa inlägg blir av. Förhoppningsvis imorgon kväll det också. 
 











Kom ihåg mig?