Ny design

¦ Photoshop , Sharon
 
Nu tyckte jag det var dax att fixa till det - igen. Jag tycker det är så roligt att koda och fixa till det så tyvärr blir det bloggen som alltid får något nytt. Som tur är håller jag mig till samma mall så oftast blir det bara headern som blir ny, så jag tycker inte det är så farligt. Ni är väl ändå främst här för att läsa inläggen eller? 
 
OBS! I och med att headern är animerad funkar den inte så bra på mobil-enheter så vi har nu mobil anpassad design. Tyvärr fungerar inte detta på iPad (mini och 2 har jag testat) så ni får helt enkelt strunta i att headern hoppar. Inläggen och resten ska fungera som det ska, så vitt jag vet.
 
Annars mina vänner har det inte hänt så mycket annat idag. Jag har suttit md designen hela dagen, främst för att headern bråkade och för att jag var tvungen att parallel jobba i PS med alla färger och funktioner så det tog sin tid. 
 
Nu eftersom jag är klar ska jag kolla Teen Wolf episoderna som har kommit ut, sedan ska jag nog göra lite fler inlägg som är tidsinställda och så ska jag tvinga Gabby att göra det samma. Så blir det kanske lite ny start här också. Det tar ju en liten stund att komma in i det såhär med skolan och allt.. 


Josäfin Andersson    •  

10 av 10 !!!!!!










Kom ihåg mig?