super snabba soppan på is

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
*kompis blev utkastad från lektionen* "så jävla obror"
 
Skolan är uh. Är så fruktansvärt trött och alla lärarna bara kastar uppgifter över oss och man bara stopp. Idag hade vi matte och mentorstid och svenska, sedan var (tacka gud för det) bion inställd för vår lärare var sjuk. Synd :))))) 
 
Bytte bort kvällsintaget idag då, eftersom jag åkte tidigare till stallet. Var där runt tre eftersom det tåg år att cyklar för det var så halt. Men i vilket fall som så kom jag till stalelt och fixade allt till Soppan sedan tog jag in henne och broddade. Det var extremt jobbigt att göra sälv men jag klarade det efter typ 20 min, så woho för min styrka som faktiskt finns där, fast den inte så ofta visar sig. 
 
Red sedan till stora gräsfältet eftersom det är typ det ända stället som inte är fruset till botten så där gick det bra att rida. Red barbacka för jag ville ha kroppsvärme från hästen, men ångrade mig snabbt för Soppan tyckte allt skulle gå i 190. Hon blev ju longerad igår, men innan dess har hon vilat tre dagar så det gick som det gick. Trillade dock inte av, men det blev inte för mycket galopp för hon ville bara dumma sig och jag ville inte ha snö innanför jackan lol.











Kom ihåg mig?